Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 29, 2011

Csendes este :)

Skye fejjel lefelé játszik, Sam a sarokból magyaráz hozzá :)



5 comments:

  1. Nagyon édesek a madárkák!
    Megnéztem ám őket még az éjjel, csak akkor már nem akartam zörögni a billentyűkkel a madárkáknak - aztán meg szépen elfelejtettem mára, hogy kommentet kéne írni.
    Pedig annyira tündérek!
    Mint egy öreg házaspár... :-))

    ReplyDelete
  2. Skye nagyon rákapott arra a kis játékra, folyton azzal játszik, ha a kalitkában vannak, Sam meg kisajátította a kék etetőt :))))))

    ReplyDelete
  3. Igen, ez nálunk is így megy, időszakosan : egy-egy játéknak eljön (ha eljön) a maga ideje, és akkor hetekig vezeti a népszerűségi listát. Aztán meg hónapokig rá se néznek, mintha nem is lenne ott. Később esetleg újra fölfedezik, vagy találnak helyette mást.

    Egyetlen kivétel a tükrös lámpácska: annak a népszerűsége töretlen, első perctől fogva, lassan már öt éve. Igaz, hogy játszani csak Csupika játszik vele: Csipit csak a kalitka zuhanyozása után érdekli, amikor le lehet róla nyalogatni a vízcseppeket.

    Ha jól meggondolom, Csipike nem is igen játszik semmivel. Ő csak rombolni szeret, úgyhogy neki a rágni való ágacskák a megfelelő játékok. Meg a csomók, amiket bontogatni lehet. Régebben imádta dobálni a pici kis vödröket, amik Csupika virágjának a tartozékai - de már eltüntettem őket, nehogy fejbe csapja velük Csupikát.

    ReplyDelete
  4. Egyébként nem igen játékosak...nem tudom, hogy más nimfák szeretnek.e a kalitkában játszani, nálunk az a játék, hogy rohangálnak a padlón és minket figyelnek :)))

    ReplyDelete
  5. Az enyémek sem olyan játékosak már, mint pici korukban voltak.
    Bár talán akkor se vitték túlzásba...
    Soha nem voltak olyan rakoncátlanok, meg olyan kíváncsiak és életrevalók sem, mint később a fiacskáik.
    Ma már azt gondolom, hogy nehezen kezdődhetett a kis életük, messze nem voltak ideálisak a körülményeik a tenyésztőnél - és ezt valószínűleg nem tudták kiheverni soha.
    Csupikát ráadásul nem is a saját szülei nevelték, meg túl korán is hoztuk el szegénykémet.
    De hát mit tudtam én ezt még akkor ! :-((

    ReplyDelete

Photobucket

Photobucket