Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 20, 2011

Vedlés és botrány



Sam ezerrel vedlik, tele a kalitka a szépséges, szürke tollaival, de nem viseli meg túlzottan. Skye mindig egy idegroncs vedlés közben, de Sam-nek meg sem kottyan, nyugodtan énekelget naphosszat. Azért figyelek rá, hogy rendesen egyen, igyon stb
Ezenkívül nem sok minden történt mostanában, kivéve, hogy Sam botrányos tettre szánta rá magát. Ha hármasban vagyunk a madárkákkal, akkor Skye törzshelye a dívány sarka mellettem, ahol a laptopból kellemes meleg levegő fújdogál.... aha, Sam kifigyelte ezt, és újabban magának követeli a helyet! Elzavarja Skye-t mellőlem rendszeresen... a kisasszony nem sokat problémázik rajta, fogja magát és levonul, hogy a lábfejemen tollászkodjon tovább, de néha a szívem szakad meg miatta, elvégre az az ő helye, nem ér, hogy Sam kitúrja :)

5 comments:

  1. De ér, Zsófi! Sőt: örülj neki!
    Látod, hogy Skye sem duzzog miatta... :-))

    Ne felejtsd el, hogy Samuka az új fiú a háznál, akit még magadhoz kell édesgetned! Nagyon is nagy megtiszteltetés, hogy igyekszik a közeledbe férkőzni! Érezd magad kitüntetve, és jutalmazd meg némi simogatással, kényeztetéssel! Gondold magad a helyébe: hiszen ő idegenek közé került, teljesen ismeretlen környezetbe! Nehogy azt hidd, hogy könnyű a helyzete!
    Biztosan egy áldott, békés kis lélek - de azért ne hidd, hogy nem irigyli Skye-tól a sok-sok simogatást és kényeztetést! Neki százszor többet kell ebből kapnia, mert ő az újabb jövevény, akit még meg kell győznötök arról, hogy otthont és családot kapott.

    Úgyhogy csak ne szakadozzon Skye-ért a szíved!
    Ő tökéletesen biztos a helyzetében és a szeretetedben, még akkor is, ha a lábadon csücsül. Ha bármi kifogása lenne a dolog ellen, kiállna a jogaiért, ne félj!

    ReplyDelete
  2. Kényeztetni nem hagyja ám magát, csak a hely kell neki :) De persze értem :)

    ReplyDelete
  3. Nálam csak Samuka képét lehet kinagyítani, Skye-ét nem.
    Nálad működik?

    ReplyDelete
  4. Nem :( A Blogger képfeltöltője mindig is gyenge pont volt

    ReplyDelete
  5. Akkor nem igazolok át. :-))
    Régebben a FREEBLOG-on is nehezen lehetett boldogulni a képekkel, de most már pillanatok alatt benyeli, amit feltöltök. Csak el ne kiabáljam!!!

    ReplyDelete

Photobucket

Photobucket